Πληροφορίες

Νέα προϊόντα

Κορυφαίες πωλήσεις

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MEGA SYSTEMS μια αμιγώς Ελληνική Εταιρία, ξεκίνησε το 1992 με κύρια δραστηριότητα την επικοινωνία μέσω της όσφρησης. Αξιοποιώντας την 25χρονη εμπειρία της μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια κάθε επιχείρησης να επικοινωνήσει με τους πελάτες της. Επενδύει συνεχώς στην έρευνα και δημιουργεί πολυσύνθετες μυρωδιές με υψηλά στάνταρ ποιότ...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MEGA SYSTEMS μια αμιγώς Ελληνική Εταιρία, ξεκίνησε το 1992 με κύρια δραστηριότητα την επικοινωνία μέσω της όσφρησης. Αξιοποιώντας την 25χρονη εμπειρία της μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια κάθε επιχείρησης να επικοινωνήσει με τους πελάτες της. Επενδύει συνεχώς στην έρευνα και δημιουργεί πολυσύνθετες μυρωδιές με υψηλά στάνταρ ποιότητας. Αναπτύσσει νέες τεχνολογίες που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων οίκων στην Ευρώπη.
● Πάνω από 110.000 επιχειρήσεις εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
• Υπηρετούμε το scent marketing με έμφαση στο emotional branding και συνεργαζόμαστε στενά με το scent marketing institute.
• Συνεργαζόμαστε με τους 5 κορυφαίους οίκους αρωματοποιίας παγκοσμίως.
• Έχουμε παρουσία σε πάνω από 15 χώρες στην Ευρώπη και αναπτυσσόμαστε συνεχώς ανοίγοντας νέες αγορές.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το credo της MEGA SYSTEMS είναι η μετάφραση του προϊόντος κάθε επιχείρησης σε μελετημένη και στοχευμένη μυρωδιά επικοινωνίας. Με βάση τις μελέτες μας δημιουργούμε πολυσύνθετες μυρωδιές, ξεχωριστές ή και αποκλειστικές για κάθε επιχείρηση, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη επικοινωνίας με τους πελάτες της. Μαζί σας μελετάμε αυτό που ουσιαστικά πουλάτε και έχουμε την τέχνη να το κάνουμε μυρωδιά. Προσφέρουμε έτσι μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες σας και συμβάλλουμε δυναμικά στη διαμόρφωση της επικοινωνιακής σας στρατηγικής.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΣΦΡΗΣΗΣ

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι:
• Το 75% των σκέψεών μας επηρεάζεται από την όσφρηση
• Το 90% της γεύσης που αντιλαμβανόμαστε είναι αποτέλεσμα της όσφρησης
• Το 83% των πληροφοριών που συγκρατούμε λαμβάνεται μέσω της όσφρησης
• Το 75% των συναισθημάτων μας επηρεάζεται από την αίσθηση της όσφρησης
• Το 80% των ανδρών και το 90% των γυναικών αναφέρουν ότι οι μυρωδιές τούς καθοδηγούν σε συναισθηματικές αποφάσεις
Οι marketers έχουν 2,5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να επικοινωνήσουν ένα μήνυμα στον καταναλωτή, ενώ η μυρωδιά χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο.

Για δωρεαν χρηση της συσκευης με τη μορφη χρησηδανεισμου απευθυνθείτε στον αντιπροσωπο της περιοχης σας. Το παρακατω link θα σας βοηθησει: https://www.megasystems.gr/diktyo/
Σε διαφορετικη περιπτωση καλεσετε μας να σας εξυπηρετησουμε...

Περισσότερα

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα