Σκεύος Φαγητού Μ/W Παραλληλόγραμο 500ml, Από Ζαχαροκάλαμο 50τεμ

tan-01

Νέο προϊόν

Υλικό: Ζαχαροκάλαμο

Χωρητικότητα: 500 ml

Πακέτο 50 τεμ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

https://exoplismosltd.gr/bio-products/8363--w-500-700ml-50.html

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΡΡ ΚΑΠΑΚΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

https://exoplismosltd.gr/bio-products/8362-pp-x-500-700ml-50.html

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,47 € χωρίς Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σκεύος φαγητού bagasse, παραλληλόγραμμο, 500ml, 19x11cm, από ζαχαροκάλαμο, σε φυσικό μπεζ χρώμα, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο. Ένα #plasticfree προϊόν εναρμονισμένο με τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε.. Αποτελεί ιδανική λύση για την αντικαστάσταση των αντίστοιχων πλαστικών σκευών. Ανθεκτικό σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για κατάψυξη και φούρνους μικροκυμάτων, για κρύα και ζεστά τρόφιμα. Προσαρμόζεται είτε με το  bio products καπάκι bagasse από ζαχαροκάλαμο για μία 100% φυσική επιλογή, είτε με το bio products ημιδιάφανο PP καπάκι για ορατότητα του περιεχομένου.

Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία της εστίασης σε εστιατόρια, ψητoπωλεία, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, υπηρεσίες catering, take away και delivery. Ιδανικό για να σερβίρετε λαχταριστές μερίδες μαγειρευτών φαγητών.

Χρησιμοποιείστε τα όμορφα και πρωτότυπα bio products σκεύη φαγητού bagasse για τις συσκευασίες των προϊόντων σας και προστατεύστε το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα bio products ξύλινα κουβέρ ή ξύλινα κουτάλια, μαχαίρια, πιρούνια, αλλά και με τις χάρτινες kraft τσάντες μεταφοράς της σειράς μας και δημιουργείστε τον τέλειο οικολογικό συνδυασμό για συσκευασία μίας χρήσης και υπηρεσίες delivery και take away.