Σκεύος σαλάτας στρογγυλό βιοδιασπώμενο 1000ml από Ζαχαροκάλαμο πακ 50τεμ

tan-09

Νέο προϊόν

Βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο υλικό απο ζαχαροκάλαμο.

Ταιριάζει με το RPET καπάκi bio-002 .

Είναι μία φιλική λύση προς το περιβάλλον επιλογή.

Χρησιμοποιείται για αποθήκευση σαλάτας , παγωτού και άλλων τρόφιμων.

Πακέτο 50 τεμ

(Κιβώτιο 4 χ 50 τεμ) 

Για το καπάκι του πατήστε στο παρακάτω link :

https://exoplismosltd.gr/bio-products/8224--850ml-125.html

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,12 € χωρίς Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σκεύος σαλάτας στρογγυλό από ζαχαροκάλαμο, 1000ml / 32oz, σε φυσικό μπεζ χρώμα, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο. Προσαρμόζεται με το  bio products στρογγυλό Καπάκι R-PET (κωδικός: bio-002). Ένα #plasticfree προϊόν εναρμονισμένο με τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε.. Ανθεκτικό σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για κατάψυξη και φούρνους μικροκυμάτων – όταν αποσπάται το καπάκι – για κρύα και ζεστά τρόφιμα. Δυνατό και στιβαρό.

Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία της εστίασης σε εστιατόρια, ψητoπωλεία, ξενοδοχεία, fast food, υπηρεσίες catering, για σερβίρισμα, υπηρεσίες delivery και take away.

Χρησιμοποιείστε τα όμορφα αυτά bio products στρογγυλά σκεύη σαλάτας από ζαχαροκάλαμο για τις συσκευασίες των προϊόντων σας και σερβίρετε δροσερές ή ζεστές σαλάτες προστατεύοντας το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα  bio products ξύλινα κουβέρ ή τα ξύλινα κουτάλια, μαχαίρια, πιρούνια, καθώς και τις χάρτινες kraft τσάντες μεταφοράς της σειράς μας και δημιουργείστε έναν όμορφο και οικολογικό συνδυασμό για συσκευασία μίας χρήσης.