Νέο Σκεύος Φαγητού Τετράγωνο με Ενσωματωμένο Καπάκι, 15×15 cm, Ζαχαροκάλαμο Μεγαλύτερη προβολή

Σκεύος Φαγητού Τετράγωνο με Ενσωματωμένο Καπάκι, 15×15 cm, Aπό Ζαχαροκάλαμο

tan-011

Νέο προϊόν

Υλικό: Ζαχαροκάλαμο

Ιδανικό σκεύος για burger και όχι μονο!

Διαστάσεις: 15 x 15 εκ.

Πακέτο: 125τεμ

Κιβώτιο : 4 x 125 τεμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,50 € χωρίς Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Σκεύος φαγητού bagasse με ενσωματωμένο καπάκι, τετράγωνο, 15x15cm, από ζαχαροκάλαμο, λευκό, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο. Ένα #plasticfree προϊόν εναρμονισμένο με τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε.. Αποτελεί εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση των αντίστοιχων σκευών από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS -foam). Ανθεκτικό σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για φούρνους μικροκυμάτων, για κρύα και ζεστά τρόφιμα. Ελαφρύ και ταυτόχρονα στιβαρό.

Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία της εστίασης σε εστιατόρια, ψητoπωλεία, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, υπηρεσίες catering, take away και delivery. Ιδανικό για μονό burger ή μερίδα πατάτες. Χρησιμοποιείστε αυτά τα όμορφα bio products σκεύη φαγητού bagasse με ενσωματωμένο καπάκι για τις συσκευασίες των προϊόντων σας και προστατεύστε το περιβάλλον.

Χρησιμοποιείστε αυτά τα όμορφα bio products σκεύη φαγητού bagasse με ενσωματωμένο καπάκι για τις συσκευασίες των προϊόντων σας και προστατεύστε το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα bio products ξύλινα κουβέρ, τα ξύλινα κουτάλια, μαχαίρια, πιρούνια και με τις χάρτινες kraft σακούλες μεταφοράς της σειράς μας και δημιουργείστε τον τέλειο οικολογικό συνδυασμό για συσκευασία μίας χρήσης και υπηρεσίες delivery και take away χωρίς καθόλου πλαστικό.