Νέο ΠΡΟΣΦΟΡΑ CLEAR SCORE PLUS Μεγαλύτερη προβολή

CLEAR SCORE PLUS

ARM-501

Νέο προϊόν

Το Clear score Plus με φόρμουλα που στηρίζεται σε συνδυασμό Φυσικής Πυρεθρίνης και Τετραμεθρίνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επαγγελματικό χώρο και στους πιο ευαίσθητους.

Με τη δυνατότητα 24ωρης κάλυψης και σε συνδυασμό με την εφαρμογή των μέτρων Ορθής Υγιεινής Πρακτικής φροντίζει να είναι οι χώροι σας καθαροί και απαλλαγμένοι από μύγες, κουνούπια, σκνίπες... ιδιαίτερα σε περιόδους που τα έντομα είναι σε έξαρση.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ 

Περισσότερες λεπτομέρειες

10,91 € χωρίς Φ.Π.Α

-10%

12,12 € χωρίς Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το σύστημα Clearscore, έχει τη δυνατότητα 24ωρης κάλυψης, και σε συνδυασμό με την εφαρμογή των μέτρων Ορθής Υγιεινής Πρακτικής, φροντίζει να είναι οι χώροι σας καθαροί και απαλλαγμένοι από μύγες, κουνούπια, σκνίπες… ιδιαίτερα σε περιόδους που τα έντομα είναι σε έξαρση.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταπολέμησης εντόμων, που καλύπτει όλες τις ανάγκες, οποιουδήποτε χώρου. Είναι τα πρώτα προϊόντα με άδεια χρήσης σε ηλεκτρονική συσκευή ψεκασμού, συμβατά με όλες τις διαδικασίες κατά HACCP.

Τοποθετούνται στην ηλεκτρονική συσκευή, ψεκάζει με συγκεκριμένη συχνότητα ψεκασμού, ποσότητα ικανή να απαλλάξει τον χώρο σας από όλα τα ιπτάμενα έντομα.

Κατά την εφαρμογή δίνετε πλήρης και ολοκληρωμένος φάκελος με όλες τις άδειες των προϊόντων (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ)