Βούρτσα Καθαρισμού 30×0.5cm JoeFrex CBS-CHB

Βούρτσα Καθαρισμού 30×0.5cm JoeFrex CBS-CHB

1.96  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 30 x 0.5 cm

  • Υλικό κατασκευής : Ανοξείδωτο ατσάλι – Πλαστικό
  • Απόχρωση: Ασημί
  • Δεν φθείρει το εσωτερικό της μηχανής
  • Σπειρωτή πλαστική κεφαλή
  • Διαθέτει δαχτυλίδι αποθήκευσης
  • Ιδανικό για επαγγελματική χρήση
  • Ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο

Ανακαλύψτε εδω όλη τη σειρά καθαριστικών για μηχανές

Κωδικός προϊόντος: 8005000048-23 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Βουρτσάκι καθαρισμού απο ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό σπείρωμα.
Ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε χώρο που διαθέτει μηχανές καφέ , καθώς είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του στομίου ατμού. Είναι λεπτή και ευέλικτη ώστε να μπορεί να εισχωρεί με ευκολία στο εσωτερικό των λεπτών σωλήνων και να καθαρίζει τα υπολείμματα γάλατος και καφέ που εγκλωβίζονται εκεί.
Επικεντρώνοντας την προσοχή μας στη μεγάλη αγορά του καφέ, πιστεύουμε πως η σωστή συντήρηση των μηχανημάτων σας είναι η βάση και η κορυφή για έναν καλό καφέ. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε να εξοπλίζουμε το χώρο σας με τα πιο έμπιστα προϊόντα.
Ακολουθούμε μια προσεκτική και ισορροπημένη προσέγγιση για κάθε προϊόν και εταιρεία, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία! Συνδυάζουμε τη δική μας γνώση μαζί με αυτές των χρόνια πελατών και συνεργατών μας, καθώς και των τελικών χρηστών τους για να καταλήξουμε σε προϊόντα που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και εύχρηστα. Η επιτυχία της προσέγγισής μας επιβεβαιώνεται από τη μακροζωία της εταιρείας μας, το βάθος και το εύρος των συνεργασιών μας σε όλη τη βιομηχανία καφέ και την εμβέλεια μας.
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand , ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.