Καλαμάκια Χάρτινα 0.42x19cm 500τμχ Ίσια

Καλαμάκια Χάρτινα 0.42x19cm 500τμχ Ίσια

2.50  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις : 0.42 x 19 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Χαρτί / Waterbased
  • Απόχρωση: Kαφέ/ Μπεζ
  • Πακέτο 500 τεμαχίων
  • Βιοδιασπώμενο
  • Χωρίς πλαστική μεμβράνη
  • Οργανικό Προϊόν

Περιγραφή

Καλαμάκια χάρτινα kraft ίσια jumbo των 0.42 cm, μήκος 19cm, σε φυσικό χρώμα, χωρίς εσωτερική πλαστική επίστρωση, κατάλληλα για ανακύκλωση, βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα. Προϊόν κατασκευασμένο με βάση τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης από δάση με υπεύθυνη διαχείριση. Eξαιρετικής αντoχής σε όλα τα κρύα ροφήματα. Μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, πλήρως προσαρμοσμένη στις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε. για την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδανικά για την αντικατάσταση των αντίστοιχων πλαστικών μίας χρήσης.

Απαραίτητο προϊόν για όλους τους επαγγελματίες της εστίασης για χρήση σε καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, beach bars, καταστήματα take away και delivery, ταχυφαγεία, υπηρεσίες catering, αλλά και για οικιακή χρήση σε εκδηλώσεις, παιδικά parties, pool parties, cocktail parties και για κάθε οικογενειακή στιγμή και φιλική συγκέντρωση.

Απολαύστε τον freddo espresso ή freddo cappuccino σας, καθώς και όλα τα δροσερά ροφήματά σας με τα χάρτινα ίσια καλαμάκια της σειράς  BIO PRODUCTS , και προστατεύστε το περιβάλλον. Συνδυάστε τα με τα χάρτινα ποτήρια waterbased για μια απόλυτα οικολογική επιλογή.

Κάντε την αλλαγή , χρησιμοποιώντας προϊόντα κατασκευασμένα απο οργανικά υλικά . Η σειρά BIO PRODUCTS της εταιρείας  EXOPLISMOS LTD προσφέρει μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων ειδών, που χρειάζονται τόσο οι επαγγελματικοί χώροι , όσο και οι οικίες που θέλουν να συνδράμουν στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια και τη νέα φιλοσοφία πως η ποιότητα της ανθρώπινης ζωής καθορίζεται από την ποιότητα της φύσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 0.42 × 19 cm
Υλικό

Χάρτινο

Χρώμα

Καφέ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…