Σκεύος Φαγητού Τετράγωνο με Ενσωματωμένο Καπάκι 15×15 cm Ζαχαροκάλαμο 125τμχ/πακ

Σκεύος Φαγητού Τετράγωνο με Ενσωματωμένο Καπάκι 15×15 cm Ζαχαροκάλαμο 125τμχ/πακ

16.43  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις : 15 x 15 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Ζαχαροκάλαμο
  • Απόχρωση: Λευκό
  • Πακέτο 125 τεμαχίων
  • Βιοδιασπώμενο
  • Πλήρως ανακυκλώσιμο
  • Οργανικό Προϊόν

Περιγραφή

Σκεύος φαγητού bagasse με ενσωματωμένο καπάκι, τετράγωνο, 15x15cm, από ζαχαροκάλαμο, λευκό, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο. Ένα #plasticfree προϊόν εναρμονισμένο με τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε. Αποτελεί εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση των αντίστοιχων σκευών από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS -foam). Ανθεκτικό σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για φούρνους μικροκυμάτων, για κρύα και ζεστά τρόφιμα. Ελαφρύ και ταυτόχρονα στιβαρό.

Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία της εστίασης σε εστιατόρια, ψητoπωλεία, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, υπηρεσίες catering, take away και delivery. Ιδανικό για μονό burger ή μερίδα πατάτες.

Συνδυάστε αυτά τα βιολογικά σκεύη φαγητού με τα ξύλινα κουβέρ, τα ξύλινα μαχαίρια, τα πιρούνια , τα chopsticks  της σειράς BIO PRODUCTS και δημιουργείστε τον τέλειο οικολογικό συνδυασμό για συσκευασία μίας χρήσης και υπηρεσίες delivery και take away χωρίς καθόλου πλαστικό.

Κάντε την αλλαγή , χρησιμοποιώντας προϊόντα κατασκευασμένα απο οργανικά υλικά . Η σειρά BIO PRODUCTS της εταιρείας  EXOPLISMOS LTD προσφέρει μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων ειδών, που χρειάζονται τόσο οι επαγγελματικοί χώροι , όσο και οι οικίες που θέλουν να συνδράμουν στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια και τη νέα φιλοσοφία πως η ποιότητα της ανθρώπινης ζωής καθορίζεται από την ποιότητα της φύσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 15 × 15 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…