Καλαμάκι Κουτάλι-Αναδευτήρας 21.5cm Vortex Lumian

Καλαμάκι Κουτάλι-Αναδευτήρας 21.5cm Vortex Lumian

2.09  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 21.5 cm 

  • Υλικά Κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Απόχρωση: Ασημί
  • Ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο
  • Τοποθετείται σε πλυντήριο πιάτων
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση

   

Κωδικός προϊόντος: L0227-21 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Καλαμάκι από ανοξείδωτο χάλυβα με χρήση κουταλιού ανάμειξης.
Κομψό και σαγηνευτικό, είναι ιδανικό για να συνεχίσετε να ανακατεύετε το ποτό ακόμα και μετά την προετοιμασία από τον barman . Είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για τα cocktail που περιέχουν μπαχαρικά και πολλά υλικά, βοηθώντας τον πελάτη να αναμειγνύει το ποτό του καθ’ όλη τη διάρκεια.
Φροντίζουμε τα εργαλεία στον επαγγελματικό σας χώρο, να είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής!
Η Lumian είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση άκρως επαγγελματικού εξοπλισμού barman. Χάρη στη συνεχή συνεργασία που αναλαμβάνει με τους καλύτερους Ιταλούς και Ευρωπαίους Barmen, η Lumian Bar Tools είναι σε θέση να εγγυηθεί εξοπλισμό barman και αξεσουάρ bar υψηλού επιπέδου.
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand , ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Εταιρία

Lumian

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.