Βάση Τσαγιέρας απο Μαντέμι

Βάση Τσαγιέρας απο Μαντέμι

4.85  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Υλικά Κατασκευής: Μαντέμι / Χυτοσίδηρος

  • Απόχρωση: Μαύρο
  • Σκαλιστό φινίρισμα
  • Ανθεκτικά στις φθορές και στο χρόνο
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση

  

Χρησιμοποιήστε το με την μαντεμένια τσαγιέρα των 600ml ή την τσαγιέρα των 350ml και ολοκληρώστε το υπέροχο αυτό σετ!

Περιγραφή

Βάση για τσαγιέρα απο μαντέμι.
Το μαντέμι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα υλικά για την κατασκευή τσαγιέρων για τις ωφέλιμες  ιδιότητές του λόγω του τρόπου που απορροφά τη θερμότητα. Η σταδιακή και  θέρμανση από το μαντέμι εμποτίζει τη μεγαλύτερη ποσότητα γεύσης από τα φύλλα τσαγιού στο νερό. Αυτό όχι μόνο ενισχύει τη γεύση του τσαγιού, αλλά διατηρεί τυχόν θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα φύλλα ,εγχέοντας τα στο νερό. Το μαντέμι διατηρεί επίσης τη θερμότητα πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό.
Εκτός από την εξαιρετική διατήρηση της θερμότητας, η τσαγιέρα από χυτοσίδηρο διαθέτει ένα πλήρως πρακτικό εσωτερικό που όχι μόνο διευκολύνει τον καθαρισμό, αλλά βοηθά στην αποφυγή συσσώρευσης σκουριάς και οξείδωσης. Περιλαμβάνει ένα φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι για χύμα ή σακουλάκι τσάι που εξασφαλίζει ότι δεν θα αλλοιώσει ή θα μειώσει τη γεύση του ροφήματός σας.
Άριστα κατασκευασμένη με μια τολμηρή, μαύρη, ιαπωνική αισθητική που συμβολίζει τη δύναμη και την ομορφιά, η τσαγιέρα αυτή είναι τόσο όμορφη για διακόσμηση όσο και μια ανώτερη συσκευή παρασκευής ροφήματος.
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand , ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…