Κάδος 240LT Απορριμάτων Μπλε Με Ρόδες

Κάδος 240LT Απορριμάτων Μπλε Με Ρόδες

88.20  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις: 57 x 72 x 106 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Πλαστικό
  • Απόχρωση: Μπλε
  • Χωρητικότητα: 240 Lt
  • Ανθεκτικό υλικό
  • Διαθέτει ρόδες

Βρείτε εδώ όλη την ποικιλία μας με σακούλες για να ντύσετε τους κάδους σας!

Προσθέστε το πενταλ για κάδους , που θα σας προσφέρει πρακτικοτερη χρήση!

Κωδικός προϊόντος: 23-64-009-23 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Κάδος απορριμάτων χωρητικότητας 240 λίτρων, κατασκευασμένος από πλαστικό σε μπλε απόχρωση .Ειναι εξαιρετικά ανθεκτικός ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες . Διαθέτει ευρύ χώρο για να σας προσφέρει την μέγιστη χρήση του σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους μεγάλης προέλευσης όπως νοσοκομεία, μαγαζιά εστίασης, ξενοδοχεία αλλά και χώρους εξωτερικής δραστηριότητας.
Είναι κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό και αντέχει στις φθορές του χρόνου και της κατάχρησης.
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand, ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Δώστε έμφαση στην καθαριότητα  του χώρου σας ,χρησιμοποιώντας τις σωστές σακούλες που διαθέτει ο  Exoplismos Ltd και ολοκληρώστε την οργάνωση του χώρου σας. Βρείτε εδώ όλη την ποικιλία μας με σακούλες!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.