Κρέμα Καθαρισμού 250ml Astonish Premium με Σφουγγαράκι

Κρέμα Καθαρισμού 250ml Astonish Premium με Σφουγγαράκι

3.55  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Ποσότητα 250ml

  • Ιδανικό για κατσαρόλες και φούρνο
  • Vegan Προϊόν
  • Cruelty free Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
  • Χωρίς επιβλαβή χημικά
  • Διαθέτει πανίσχυρο σφουγγαράκι

Ανακαλύψτε όλη την εκπληκτική σειρά προϊόντων της Astonish εδώ , προϊόντα που διαθέτει ο Exoplismos Ltd ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας.

 

 

Περιγραφή

Η Κρέμα Astonish Specialist είναι ιδανική για να καθαρίσετε κατσαρόλες, φούρνους, σκεύη pyrex, πόρτες φούρνου, νεροχύτες, βρύσες, κεραμικές εστίες, εστίες κουζίνας, πλαστικά έπιπλα κήπου, τούβλα τζακιού, τζάμι τζακιού, σχάρες, πλακάκια και πολλές ακόμα χρήσεις! Η σύνθεσή της είναι φυτική, δεν περιέχει επιβλαβή χημικά και δεν έχει αναθυμιάσεις. Ένα από τα βασικά της συστατικά είναι το πορτοκαλέλαιο το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση του λίπους και την βρωμιάς.  Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πανίσχυρο σφουγγάρι με σκληρές μαύρες ίνες για ευκολότερο καθαρισμό σε δύσκολές περιπτώσεις.

Το προϊόν βραβεύτηκε ως προϊον της χρονιάς στην Αγγλία το 2002 ενώ στην Ελλάδα πήρε το πλατινένιο και το χρυσό βραβείο ως Vegan καθαριστικό της χρονιάς.

Η κρέμα Astonish Specialist όπως και όλα τα προϊόντα Astonish έχει πιστοποίηση
Vegan και Cruelty Free επειδή δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βρέξτε το σφουγγάρι της συσκευασίας και βάλτε επάνω κρέμα Astonish

Εάν θέλετε να καθαρίσετε ανθεκτικές επιφάνειες όπως ο φούρνο, κατσαρόλες και ταψιά, μπορείτε να βάλετε κρέμα στην σκληρή πλευρά του σφουγγαριού.

Για πιο ευαίσθητες επιφάνειες όπως κεραμικές εστίες, τζάμι φούρνου, πλακάκια και βρύσες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μαλακή πλευρά του σφουγγαριού.

Τρίψτε την επιφάνεια με κυκλικές κίνηση για να ξεκινήσετε τον καθαρισμό. Ξεπλύνετε και σκουπίστε την επιφάνεια με ενα πανί. Επαναλάβετε εάν χρειαστεί.

Σε περιπτώσεις πιο επίμονης βρωμιάς συνιστούμε να μην τρίβετε με μεγάλες κινήσεις αλλά να εστιάσετε το τρίψιμο πιο τοπικά και σιγά σιγά να προχωράτε μέχρι να καθαρίσει όλη η επιφάνεια. Για απλό καθημερινό καθαρισμό χρησιμοποιείτε μικρή ποσότητα κρέμας. Σε επίμονη βρωμιά συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας που μπορεί να φτάσει και την μια κουταλιά της σούπας.

Εταιρία

Astonish

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.