Αδρανοποιητής Οσμών “Powdery Fresh” Της Megasystems

Αδρανοποιητής Οσμών “Powdery Fresh” Της Megasystems

9.67  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Ποσότητα 500 ml

  • Τύπος Προϊόντος : Powdery Fresh
  • Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους
  • Καταπολεμά τις έντονες οσμές
  • Αναζωογονεί τα υφάσματα
  • Διαθέτει σκανδάλη για εύκολο ψεκασμό

 

Ανακαλύψτε όλη την εκπληκτική σειρά προϊόντων της Megasystems εδώ , προϊόντα που διαθέτει ο Exoplismos Ltd ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας.

Κωδικός προϊόντος: EID-054-22 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Φανταστείτε να μπαίνετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ή σε ένα χώρο αναμονής και να μυρίζει φρέσκο αέρα , καθαριότητα και πούδρα! Αυτό ακριβός σας προσφέρει το Powdery Fresh!
Ένα προϊόν κόσμημα για τον εξοπλισμό σας! Σίγουρα θα γίνει το δεξί σας χέρι, καθώς είναι ο πλέον εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αναζωογονήσετε τα υφάσματα στο χώρο σας! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους που περιέχουν υφάσματα , όπως είναι η κρεβατοκάμαρα , χώροι ανάπαυσης και αναμονής , εσωτερικά αυτοκινήτων. Θα γίνει ο καλύτερός σας συνεργάτης σε δωμάτια ξενοδοχείου , σε ενοικιαζόμενους χώρους καθώς έχει μεγάλη διάρκεια ,περίπου 12 ώρες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους υφάσματος εκτός απο μετάξι! Θα εκπλαγείτε απο τις δυνατότητες που έχει το προϊόν αυτό και θα εκμεταλλευτείτε κάθε του σταγόνα!
Η όσφρηση συνδέεται άμεσα με το μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου, που ελέγχει συναισθήματα και συμπεριφορές, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της μνήμης και της μάθησης , γι’ αυτό το λόγω σας συστήνουμε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να εξοπλίσετε σωστά το χώρο σας και μην αφήσετε κανένα ενδεχόμενο λάθους στην εξυπηρέτηση του πελάτη σας!

Εταιρία

Mega Systems

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…