Αποφλοιωτής 15.5×5.5×1.2cm Μαύρος 7.6073.3 Victorinox

Αποφλοιωτής 15.5×5.5×1.2cm Μαύρος 7.6073.3 Victorinox

3.98  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 15.5 x 5.5 x 1.2 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Πλαστικό
  • Απόχρωση: Μαύρο
  • Ανθεκτικά στις φθορές και στο χρόνο
  • Εξαιρετικής ποιότητας
  • Τοποθετείται σε πλυντήριο πιάτων
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση
  • Κατασκευασμένα απο την Ελβετική εταιρεία Victorinox

   

Κωδικός προϊόντος: 038.76073.3-23 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Αποφλοιωτής σε μαύρη απόχρωση απο την Victorinox.
Είτε ετοιμάζετε πατάτες, αγγούρια, μήλα ή καρότα, ο αποφλοιωτής πατάτας Victorinox επιτρέπει σε κάθε μάγειρα να αφαιρεί εύκολα μόνο το λεπτότερο στρώμα φλούδας, αφήνοντας πίσω του τον μέγιστο δυνατό όγκο προϊόντος για εργασία. Η λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μονόπλευρη, περιστρεφόμενη κατασκευή και δίπλα στη λεπίδα υπάρχει μια μικρή τρύπα στο συνθετικό υλικό (πλευρική αφαίρεση) για την αφαίρεση ανεπιθύμητων εξαρτημάτων. Και για μέγιστη ευκολία στη χρήση, ο αποφλοιωτής έχει σχεδιαστεί για να πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, έτσι ώστε ακόμα και μετά την εργασία μαζί του, τίποτα να μην σας επιβραδύνει.
Από φρούτα μέχρι λαχανικά, ακόμη και τρίμματα σοκολάτας, οι συμπαγείς, απλοποιημένοι τρίφτες και αποφλοιωτές της Victorinox μετατρέπουν τις προπαρασκευαστικές εργασίες σε παιδικό παιχνίδι. Κάθε κομμάτι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει διαφορετικά τρόφιμα με μια επιλογή από κοφτερές, ανοξείδωτες λεπίδες. Στιβαρό αλλά ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό, θα έχετε τέλεια καθαρισμένες πατάτες και νόστιμες ντομάτες.
Φροντίζουμε τα εργαλεία στον επαγγελματικό σας χώρο, να είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής!
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand, ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.