Μαχαίρι Γενικής Χρήσης 10cm Οδοντωτό Με Κόκκινη Λαβή 6.7731 Victorinox

Μαχαίρι Γενικής Χρήσης 10cm Οδοντωτό Με Κόκκινη Λαβή 6.7731 Victorinox

3.99  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 10 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Inox
  • Απόχρωση: Ασημί/Κόκκινο
  • Ανθεκτικά στις φθορές και στο χρόνο
  • Εξαιρετικής ποιότητας
  • Τοποθετείται σε πλυντήριο πιάτων
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση

   

Κωδικός προϊόντος: 038.67731-23 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Μαχαίρι γενικής χρήσης ,οδοντωτό , των 10cm με κόκκινη λαβή απο την Victorinox.
Eίναι ιδανικό για κόψιμο , τεμάχισμα λαχανικών και φρούτων, αλλά και για ξεφλούδισμα. Η οδοντωτή λεπίδα είναι ιδανική για τρόφιμα με σκληρή κρούστα και φλούδα, όπως οι ντομάτες και τα λουκάνικα αλλά και όλων των ειδών τις δουλειές στην κουζίνα σας!
Τα μαχαίρια  Victorinox έχουν σχεδιαστεί για να δείχνουν υπέροχα στο τραπέζι και να αισθάνονται υπέροχα στο χέρι. Οι εξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες τους μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε στο πιάτο σας, ο υψηλής ποιότητας χάλυβας διασφαλίζει ότι οι λεπίδες θα κρατήσουν περισσότερο την άκρη τους και η εξαιρετική ισορροπία σημαίνει ότι θα αποτυπωθούν στο χέρι σας. Έτσι, κάθε φορά που κάθεστε στο τραπέζι, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία ,να απολαύσετε το γεύμα μας.
Τα μαχαίρια της Victorinox συγκεντρώνουν την εμπειρία και τεχνογνωσία 125 ετών στην κατασκευή, στο τρόχισμα και στο φινίρισμα μαχαιριών και κουβαλάνε την παράδοση και την σφραγίδα ποιότητας της Ελβετικής αυτής εταιρείας. Η επιστημονική σύνθεση λειτουργικότητας, εργονομίας και χειρισμού με την τελειότητα στην κάθε λεπτομέρεια των μαχαιριών, χαρακτηρίζει όλα τα μαχαίρια της συλλογής μας, από τα οικιακά έως τα επαγγελματικά.
Φροντίζουμε τα εργαλεία στον επαγγελματικό σας χώρο, να είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής!
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand , ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.