Μάσκα Προστασίας KN95/FFP2 Πέντε Στρωμάτων-Μαύρη Συσκευασμένη 1/1

Μάσκα Προστασίας KN95/FFP2 Πέντε Στρωμάτων-Μαύρη Συσκευασμένη 1/1

0.29  (χωρίς ΦΠΑ)

 • Μάσκες 5 στρωμάτων
 • Προστασία άνω των 95%
 • Συσκευασμένη 1/1
 • Υποαλλεργική
 • Άοσμη
 • Άνετοι ελαστικοί ιμάντες
 • Υψηλή διαπερατότητα αέρα
 • Πιστοποιήσεις CE2841
 • Πιστοποίηση E149:2001 + A1:2009
 • Παρέχουν προστασία σε εσάς και τους γύρω σας
 • Υγειονομικού ενδιαφέροντος
Κωδικός προϊόντος: ffp2nr-21 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Μάσκα φιλτραρίσματος για ενήλικες που σας παρέχουν περισσότερο απο 95% προστασία. Είναι κατηγορίας ΚΝ95/FFP2, μη επαναχρησιμοποιήσιμη (NR). Πιστοποιημένο σύμφωνα με το EN 149:2001+A1:2009, με εξέταση τύπου ΕΕ σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) .Είναι κατασκευασμένες από μη υφασμένο πολυπροπυλένιο 5 στρώσεων με υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος σωματιδίων (PFE) και χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή ταυτόχρονα.
Διαθέτουν άνετους, ελαστικούς ιμάντες στερέωσης για την εύκολη εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενο έλασμα στην περιοχή της μύτης για να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε πρόσωπο. Είναι φιλικό με την επιδερμίδα και σε αντίθεση με άλλες μάσκες δεν εμποδίζει στην ομιλία. Έχει απόδοση βακτηριακής διήθησης (BFE): >95% και
απόδοση φιλτραρίσματος σωματιδίων (PFE) >95%. Το FFP2 αφορά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, και όπως τις N95 Και τις KN95, έχουν τα ίδια
χαρακτηριστικά.

Ο EXOPLISMOS LTD , είναι ένα Covid-Free περιβάλλον και στηρίζει τις προσπάθειες εξάλειψης  του ίου Covid-19 αλλά και την πρόληψη άλλων παθογόνων φαινομένων που καθίστανται επικίνδυνοι για τον άνθρωπο.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες οδηγίες για τη χρήση μάσκας :
Οδηγίες για τη Σωστή Χρήση Μάσκας

TI EINAI TO FFP2

Το FFP (Filtering Face Piece) είναι ένα ευρωπαϊκό πρότυπο προδιαγραφών για τις μάσκες υψηλής προστασίας, με την αποτελεσματικότητά τους να κλιμακώνεται σε τρεις βαθμούς προστασίας, από το ένα (χαμηλότερο) έως το τρία (υψηλότερο), με άλλα λόγια δεν έχουν όλες οι μάσκες αυτού του είδους ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές. Οι μάσκες FFP2 φιλτράρουν τουλάχιστον το 95% όλων των σωματιδίων, περιλαμβανομένων των μεταφερόμενων με τον αέρα ιών όπως ο κορωνοϊός. Παρόμοια επίπεδα προστασίας παρέχουν το αμερικανικό πρότυπο προδιαγραφών Ν95 και το κινεζικό πρότυπο ΚΝ95. Οι μάσκες αυτές διαθέτουν αρκετά στρώματα διαφορετικών υφασμάτων, μεταξύ των οποίων ένα φίλτρο από πολυπροπυλένιο που μπορεί να παγιδέψει τα μικρότερα σωματίδια στον αέρα.

Οι μάσκες αυξημένης προστασίας FFP2 ή Ν95 ή KN95, ιδίως αν εφαρμόζουν καλά στο πρόσωπο χωρίς να αφήνουν αέρα να μπαίνει και να βγαίνει από τις άκρες τους, μπορούν να μειώσουν δραστικά κάτω από 1% τον κίνδυνο μόλυνσης από κορωνοϊό, έδειξε πρόσφατες επιστημονικές έρευνες . Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Δυναμικής Μαξ Πλανκ στο Γκέτινγκεν, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), διαβεβαίωσαν ότι οι μάσκες FFP2 ή KN95 είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στο να φιλτράρουν τα μολυσμένα σωματίδια του αέρα. Υπολόγισαν ότι μια καλά εφαρμοσμένη μάσκα FFP2 ή KN95 παρέχει έως 75 φορές μεγαλύτερη προστασία σε σχέση με μια καλά εφαρμοσμένη χειρουργική μάσκα.

Η μάσκα FFP2 όπως και η KN95 είναι κατάλληλη για καθημερινή προστασία των PM2.5, μικρο σωματιδίων,
σταγονίδιών, επιδημιών όπως τον κορονοϊό. Χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή, έχει το
υψηλότερο προστατευτικό αποτέλεσμα κατά του κορονοϊού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε
περιοχές απομόνωσης όπως και σε άλλες θέσεις υψηλού κινδύνου. Είναι η καταλληλότερη
μάσκα για τη μέγιστη προστασία κατά του κορονοϊού.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.