Σαγανάκι Βαθύ Εμαγιέ 14cm Με Λαβές 20314 C/ASAS ES

Σαγανάκι Βαθύ Εμαγιέ 14cm Με Λαβές 20314 C/ASAS ES

4.80  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 14 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Εμαγιέ
  • Απόχρωση: Μαύρο
  • Διαθέτει λαβές
  • Ανθεκτικό στις φθορές και στο χρόνο
  • Τοποθετείται σε πλυντήριο πιάτων
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση

   

Περιγραφή

Σαγανάκι βαθύ εμαγιέ με λαβές !
Είναι κατασκευασμένο απο σμάλτο. Αποτελεί ιδανική λύση για μαγαζιά εστίασης με θαλασσινά, αφού εκει μέσα μπορείτε να σερβίρετε μια paella και σαγανάκι. Είναι ευρέως γνωστά για μαγαζιά με μεζέδες και πιάτα στη μέση. Δώστε μια άλλη ατμόσφαιρα με διαφορετικά υλικά σε rustic χώρους.
Η επίστρωση εμαγιέ είναι ανθεκτική στην απόξεση, τη σκουριά και δεν αλληλεπιδρά με τα τρόφιμα, προστατεύοντας έτσι τις δημιουργίες σας. Μπορείτε όχι μόνο να μαγειρεύετε, αλλά να αποθηκεύετε και να σερβίρετε φαγητό με ασφάλεια. Το εμαγιέ , μπορεί να εκτεθεί με ασφάλεια σε ακόμα και σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και ανταποκρίνεται καλά στις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας 95-150 ° C χωρίς φθορές.
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand υαλικών, ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…