Πιάτο Απο Ξύλο Καστανιάς 30x20cm Ορθογώνιο Με Λούκι

Πιάτο Απο Ξύλο Καστανιάς 30x20cm Ορθογώνιο Με Λούκι

14.00  (χωρίς ΦΠΑ)

  • Διαστάσεις 30 x 20 cm

  • Υλικά Κατασκευής: Ξύλο Καστανιάς
  • Απόχρωση: Ξύλινη
  • Δεν ραγίζει
  • Καθαρίζεται εύκολα
  • Προσδίδει πολυτέλεια και κομψότητα
  • Ανθεκτικά στις φθορές και στο χρόνο
  • Ιδανικό και για επαγγελματική χρήση

   

Κωδικός προϊόντος: KAS-020177-22 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Πιάτο απο ξύλο καστανιάς με λούκι.
Το ξύλο, που αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή στις επενδύσεις των σερβίτσιων, είναι παμψηφεί η πιο διαχρονική τάση του design. Το εν λόγω υλικό, έχει αγαπηθεί όχι μόνο για το ζεστό και ευπροσάρμοστο χαρακτήρα του, αλλά για τις απεριόριστες δυνατότητες του. Τα προϊόντα από ξύλο καστανιάς, με το πέρασμα των χρόνων, δε χάνουν ούτε λίγο από τη διαχρονική και κομψή τους εικόνα. Γι αυτό και μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλα ξύλινα ή διαφορετικής κατασκευής προϊόντα.
Οι δυνατότητες του πολυδιάστατου αυτού υλικού, είναι απεριόριστες. Έτσι μπορεί κανείς να δει, ένα ξύλινο πιάτο από καστανιά σε απόλυτα λιτές γραμμές, αλλά και ένα εντυπωσιακό και περίτεχνο λύση, από το ίδιο ακριβώς υλικό.
Η καστανιά προτιμάται, επειδή είναι συμπαγής, με ιδιαίτερη ελαστικότητα, κατεργάζεται εύκολα και δεν εμφανίζει ρωγμές. Ενώ παλαιότερα η κατεργασία του ξύλου καστανιάς ήταν πιο περιγραφική, στις μέρες μας συναντάμε την καθαρότερη και πιο λιτή εκδοχή του.
Για όλα αυτά τα προτερήματα, η Exoplismos Ltd έχει δώσει θέση πρωταγωνιστή στο ξύλο . Προτείνει λοιπόν λύσεις, ώστε να γνωρίσετε και να εντάξετε το υλικό αυτό στο χώρο, όσο συχνά εσείς θα θέλατε. Το ξύλο προσαρμόζεται θαυμάσια σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.  Με rustic, σύγχρονο, ρετρό ή το δικό σας προσωπικό στυλ, το ξύλο καστανιάς είναι η all time classic επιλογή για την εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας!
Στην Exoplismos Ltd σας προσφέρουμε κορυφαία brand , ιδανικά για επαγγελματίες αλλά και οικιακή χρήση! Απαιτούμε πάντα μοντέρνο σχεδιασμό , vintage σχέδια , κλασική εμφάνιση και μεγάλη γκάμα προϊόντων , που να περιλαμβάνουν όλα τα είδη σερβιρίσματος . Τα ποιοτικά υλικά που διαθέτουμε ,ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και φέρνουν απόλυτη πολυτέλεια στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις . Στον χώρο μας φιλοξενούμε κομμάτια που θα απογειώσουν και θα αναδείξουν τις δημιουργίες και τις υπηρεσίες σας, χαρίζοντας μια γοητευτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.