Κουτί burger.Ιδανικό για burger & πατάτες 17x12,5x9cm

PSI-657

Νέο προϊόν

Κουτί burger.Ιδανικό για burger & πατάτες ή 2 burgers μαζί

Διάσταση: 17x12,5x9cm

Διαστάσεις: 17εκ (μήκος) x 12,5εκ (πλάτος) x 9εκ (ύψος)

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 170 τεμάχια (1 κιβώτιο).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ (π.χ. 170 ή 340 κτλ) ανάλογα με τα κιβώτια.

BURGER BOX

Κάντε τη διαφορά και ξεχωρίστε με το νέο χάρτινο κουτί που σίγουρα δε θα μείνει απαρατήρητο από τους πελάτες σας. Ιδανικό μέγεθος για burger με πατάτες. Κατασκευασμένο απο εξαιρετική ποιότητα χαρτιού, ιδανικό για χρήση σε απ΄ ευθείας επαφή με τρόφιμα. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανοίγει πλήρως, προκειμένου να παρέχει ευκολότερη τοποθέτηση του προιόντος και ασφάλη μεταφορά χωρίς μετατόπηση του γεύματος.

- Γυαλιστερό εξωτερικά (βερνίκι) - Αδιάβροχη εσωτερική επένδυση (περλιζέ) - Προϊόν εισαγωγής, κατά παραγγελίας μας και κατασκευασμένο αποκλειστικά για εμάς. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και προδιαγραφές.

Δυνατότητα εκτύπωσης με το λογότυπο σας,χωρίς καμια επίπλεον επιβάρυνση(μακέτες ,κλισέ κτλ) και στην ίδια ακριβώς τιμή (0,15€)

Ελάχιστη ποσότητα με το λογότυπο σας, 30 πακέτα των 170 τεμαχίων

Περισσότερες λεπτομέρειες

0,15 € χωρίς Φ.Π.Α

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 170

Άλλες πληροφορίες

Χάρτινο κουτί που συμπληρώνει την ποικιλία των συσκευασιών για τα ψητοπωλεία, στη συσκευασία και την ασφαλή μεταφορά των μαγειρεμένων προϊόντων. .

Είναι ανθεκτικό στη θερμοκρασία, στις παραμορφώσεις από υγρασία και υδρατμούς που παράγονται από το περιεχόμενό τους.

Διαθέτει στεγανό πάτο, ώστε να μήν επιτρέπει τη διαφυγή υγρών, λαδιών και χρησιμοποιείται ευρέως από τους επαγγελματίες του κλάδου των ταχυφαγείων για τη μεταφορά των εδεσμάτων στο χώρο του πελάτη τους.