Σχετικά με εμάς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το 1999 στην Exoplismos Ltd ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας με σκοπό την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων στον κλάδο της μαζικής εστίασης!
Σήμερα , με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια η πορεία μας είναι σταθερά αναπτυξιακή. Έχουμε καταφέρει να εκπροσωπούμε και να εισάγουμε προϊόντα από κορυφαίους οίκους ανά την Ευρώπη!
Προσφέρουμε μια τεράστια συλλογή, κατάλληλη για κάθε είδους επιχείρηση και καλύπτουμε όλο το φάσμα των προτιμήσεων με δεδομένη την υψηλή αισθητική και ποιότητα.
Η ματιά μας βρίσκεται πάντα στο μέλλον! Στόχος μας είναι η ανανέωση και η συνεχής αναβάθμιση του κλάδου της εστίασης , της φιλοξενίας αλλά και της καθημερινής χρήσης!
Με σύμμαχο την αξιοπιστία των προϊόντων, τις ασυναγώνιστες τιμές αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με πρωτοποριακές ιδέες και να εξελίσσουμε την αγορά.

Γνωρίστε την ομάδα μας
Στην Εξοπλισμός Μον. Ε.Π.Ε πιστεύουμε στην δύναμη της ομάδας και καλωσορίζουμε καθημερινά τους συνεργάτες και πελάτες μας στα καταστήματα μας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εισάγουμε και εκπροσωπούμε κορυφαίες εταιρείες από όλη την Ευρώπη με πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμα προϊόντα.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Επιλέγουμε και σας προσφέρουμε κομμάτια υψηλής αισθητικής , σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Με δεδομένη την εμπειρία άνω των 20 ετών, γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται ο χώρος σας! Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την εργονομικότερη λειτουργία της επιχείρησής σας.
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών μας! Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές, που στόχο έχουν να κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη και πιο κερδοφόρα!

0

ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0

ΚΩΔΙΚΟΙ

0

Τ.Μ. (cm²) ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

0

ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΜΕ

Σχόλια